Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Wim en Gre BaptistWim en Gre Baptist
Hallo Erwin. We willen je nog even laten weten dat wij heel tevreden zijn over het stucwerk en de kleur van onze muren. We krijgen er veel complimenten over, vooral over de kleur!! Als je nog eens in de buurt bent dan kom je nog maar eens langs. Groet van ons.
Wim en Gre BaptistWim en Gre Baptist
Wel een beetje laat (door allerlei omstandigheden) maar we willen hier toch nog even een berichtje voor je in je gastenboek zetten om je te laten weten dat we super tevreden zijn over je stucwerk bij ons. Iedereen vindt het erg mooi en vooral over de kleur krijgen we veel complimenten!! Als je nog eens in de beurt bent.... Groet van ons.
Peter & MoniquePeter & Monique
Via "werkspot" kwam Erwin in beeld. Eerst langsgekomen om de situatie goed te bekijken. Hadden er direct een goed gevoel bij. Alle muren gestuct en week later ge***t, samen met plafond. Resultaat is super strak. Zijn er erg tevreden mee. Dit alles tegen een scherpe prijs.
Raymond & GerdiRaymond & Gerdi
Nadat onze muur hopeloos verloren leek is na het spacwerk van Erwin Snippe onze woonkamer weer als nieuw! We zijn er heeeel erg blij mee!
Fam. PatersFam. Paters
Super tevreden over het geweldig stuk vakmanschap! Alle wanden zijn prachtig geworden, plafonds super glad! En dan de Frescolori in de kamer en boven de keuken, prachtig! Erg veel complimenten al over gehad! Erwin, nogmaals bedankt voor de tips, het meedenken en de gezelligheid! mvg Bernadet
Johan & Aly uit EmmenJohan & Aly uit Emmen
? Zal het kort houden dit keer, de laatste keer dat we Erwin wouden bedanken hadden we zo veel positief comentaar dat de website plat ging. Erwin, nogmaals bedankt voor meer als 300 vierkante meter wanden en plafonds spuiten, voor een hele faire prijs en een geweldig resultaat. wij wensen jou en je familie een gezond en gelukkig 2013, en dat je met je vakwerk nog meer mensen gelukkig kan maken, Johan en Aly, groetjes.
HofstedeHofstede
Een aantal jaar geleden heb ik mijn muren laten spuiten door Snippe. Ik was zeer tevreden. Ik heb een nieuw huis en heb weer Snippe gevraagd om mijn muren te laten spuiten. Woensdag begonnen met afplakken en vrijdagmiddag was het klaar. Wederom mooi werk afgeleverd. Ben dik tevreden!!!
Marina & CorMarina & Cor
Hai Erwin. Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor je vakmanschap. De marmerpleister op de muur is helemaal geweldig en we krijgen dan ook alleen maar complimenten. En ook bedankt voor je goeie adviezen die je hebt gegeven voor de andere muren. Binnenkort zal ik ook de foto's sturen. Heel veel succes. Gr Marina en Cor Grevink.
Luuk & Danielle van DijkLuuk & Danielle van Dijk
we hebben onze wanden en plafond in de woonkamer laten stucadoren door Erwin Snippe, dit heeft hij heel mooi gedaan. hij heeft ons op 1 wand een marmerpleister geadviseerd in een donkere kleur, dit is zo super mooi geworden, dat we dit echt iedereen aanraden om dat te doen,je hebt dan echt iets apparts!!
M HeuvelsM Heuvels
een tijd geleden hebben we schade gehad aan onze bijkeuken waarbij veel herstelwerkzaamheden nodig waren aan de muren , hiervoor hebben wij contact gezocht met dhr snippe, dit contact verliep erg prettig en de dhr snippe hield veel rekening met onze wensen en kwam zelf ook met creatieve ideeen , nadat we er over eens waren wat er moest gebeuren ging dhr snippe aan het werk , dit verliep snel, schoon , kwalitatief gezien erg goed , over het uiteindelijke resultaat zijn we dan ook erg tevreden , .. voor verder werkzaamheden in ons huis zullen we dan ook zeker weer contact op nemen met dhr snippe , super bedankt !!