Spackspuiten

Spackspuiten is in de laatste decennia uitgegroeid tot een product wat enorm populair is geworden. In nieuwbouw woningen en Utiliteitbouw word deze manier van afwerking voor de wanden en/of plafonds al jaren met tevredenheid toegepast.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de vraag naar dit product door de particuliere sector steeds groter wordt. Het is een product wat relatief geen hoge kosten met zich meebrengt en wat toch een hoge kwaliteitsnorm heeft.

Spackwerk is in verscheidene kwaliteitsnormen te verkrijgen,te denken aan een scrobvast product tot een product met de hardheid van een sierpleister. Tevens kun je spackwerk aanbrengen in vrijwel elke gewenste kleur!

Omschrijving werkzaamheden Spackwerk
Met Spackspuiten word in de eerste instantie begonnen met het afplakken van de ruimtes waar spackwerk op moet komen. Dan word de eerste laag aangebracht met een spackmes. Vervolgens wordt er met een kwast eventuele oneffenheden weggehaalt. Na het laten drogen van de eerste laag word de korrel erop gespoten. Als laatste wordt het papier eraf gehaald en zijn de werkzaamheden gereed.

Tips voor aanvang van het Spackwerk

  • Radiatoren van tevoren het liefst laten weghalen zodat er achter de radiatoren kan worden gespoten.
  • Trapleuningen ook laten verwijderen zodat ook hier achter kan worden gespoten.
  • Deuren verwijderen en in een ruimte zetten waar geen spackwerk hoeft te komen,wel even een notitie op de deur plakken waar de deur vandaan komt zodat het makkelijker is om de deuren op de goede plek terug te hangen.
    Wij kunnen u hierbij verder helpen dus neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.